Christa Meuleman

Christa Meuleman
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Volledige naam Christa Meuleman
Geboren 23 november 1981
Land Vlag van Nederland Nederland
Sites
(en) IMDb-profiel

Christa Meuleman (Limmen, 23 november 1981) is een Actrice en presentatrice.

Biografie

Jeugd

Op 23 november 1981 wordt Christa Meuleman geboren te Limmen, Noord-Holland. Na haar middelbare opleiding aan het Jac. P. Thijsse College in Castricum, volgt ze in 2001 een hbo-studie Commerciële Economie aan de HES te Amsterdam. Christa behaalt met succes haar diploma in 2005 en besluit tevens datzelfde jaar zich te storten op modellenwerk.

Modellenwerk

Als model wordt Christa al snel voor diverse campagnes gevraagd, waaronder modeshoots voor De Telegraaf, Henna Plus en een zomeractie van Lancome. Christa doet in 2006 tevens mee aan Real Axe Babes 2006 in Miami, waardoor ze op TMF te zien is en een plaatsje krijgt op de ‘Real Axe Babes 2006’-kalender. In mei 2007 komt een wens van haar in vervulling als ze op de cover komt te staan van de FHM.

Videogames

In oktober 2005 wordt Christa gevraagd om de presentatie te verzorgen van GameRush, een wekelijks programma over videogames. Nu, drie jaar later, is Christa in het derde seizoen het vaste gezicht van het programma geworden. Buiten de wekelijkse afleveringen duikt Christa ook op in korte ‘films’ van GameRush en vertolkt ze in december 2006 de rol van Mickey in de komedieserie Game+31. Deze serie gaat over een fictieve Nederlandse gameredactie en werd zowel over het internet als op Microsofts Xbox Live-netwerk uitgezonden.

Meer

Buiten de wekelijkse kost is Christa ook te zien in commercials van o.a. MTV, Jordan, de Vakantie expert, Agis en Primafoon. Als Chantal, de secretaresse van Joyce, duikt Christa ook regelmatig op in Onderweg naar Morgen en voor RNN7 presenteerde ze eerder al het programma Smartass. Naast commercials, programma's en series is Christa ook te zien in videoclips. Zo vertolkte ze een rol in de videoclip “Schatje” van Yes-R.