Limbo de Film

Limbo de film
Regisseur Frank Maters
Producent Maters Media
Cast Manuel Broekman
Kees Boot
Vincent van Ommen
Muziek Kensington
Cinematografie Bastiaan Rolff
Genre Drama, Korte film
Taal Nederlands
Land Nederland
Sites
(en) IMDb-profiel

Limbo de Film is een Korte film uit 2015, onder regie van Frank Maters.[1][2][3]

Verhaal

Spoiler: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Mike (gespeeld door Manuel Broekman) lijdt een nogal losbandig leven en heeft hierdoor de nodige vriendschappen en relaties verloren. Zijn vader (Kees Boot) confronteert hem met het nieuws dat zijn moeder op sterven ligt. Het slechte nieuws doet Mike realiseren hoe verkeerd hij bezig is en maakt hem vastberaden zijn fouten te corrigeren voordat zijn moeder sterft.

Film productie

De film werd geschreven en geregisseerd door Frank Maters en kwam mede tot stand door Crowdfunding en met hulp van bekende Nederlandse als Pierre Bokma, Carlo Boszhard en Jeroen Nieuwenhuize.[4] De film ging in maart 2015 in première in de JT-bioscoop in Hilversum.[5][6] De film was daarna geselecteerd voor het California Independent Film Festival en Los Angeles CineFest.

Voor de film werd een speciale casting gehouden. Zo mochten alle Miss Almere-finalisten auditie doen voor een rol. De regisseur, hoofdrolspeler Manuel Broekman en de directeur van Utopolis Peter Isaak beoordeelden wie een rol kreeg in de uiteindelijke film.[7] De rol ging naar Miss Almere-runner-up Romy Warnars.[6]

De band Kensington stelde hun nummer "Don't Walk Away" ter beschikking van de film.

Presentatrice Laurien Verstraten bekend van RTL 4 en SBS6 heeft een kleine rol als nieuwspresentator in de film.

Cast

Externe links